Golfset regrippen


AnyTime For Golf regript jouw golfset gratis. Je betaalt alleen de grips die u op de clubs wilt hebben. Wij leveren de grips die op de website staan maar als jij andere wilt dan kunnen wij die ook leveren hier zit een levertijd van 5-7 werkdagen op.

De juiste en een goede grip is zeer belangrijk en bepaald ook jouw spel. Als je geen goede grip heeft verliest je de bal controle. Meestal worden grips eens per 2 jaar vervangen. Speelt jij veel dan is het aan te raden uw golf grips elk jaar te vervangen.   

Jouw golfset laten voorzien van nieuwe grips dat kan bij AnyTime For Golf. Als u uw golfset wilt laten van nieuwe golfgrips dan kunt je jouw set bij Ricardo Lodder inleveren op afspraak en zal deze golfset de volgende dag voor 17.00 geregripped klaar staan.

Wij leveren golf grips van de onderstaande merken:

  • Golf Pride
  • Lamkin
  • Superstroke
  • Winn
  • Skymax


Contact
Bent u al een tijdje op zoek naar het vervangen van jouw golfgrips? Koop dan nu gemakkelijk online een setje golfgips. In onze webshop vindt je vele verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Het is tevens ook mogelijk om op locatie af te spreken. Ikzit  gevestigd aan de Legemeesterweg 16-18, 8527 DS St. Nicolaasga en is geopend van maandag tot en vrijdag van 9.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-14.00 uur. Wij zijn ook per telefoon te bereiken 0653686595 of per e-mail info@anytimeforgolf.nl. U kunt ons ook via ons via de website een vraag stellen.