Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


Wilt u als groep kennismaken met de golfsport? Kom dan naar AnyTime For Golf op BurgGolf voor een golfclinic! Het ideale personeelsuitje, vriendenuitje of familie event.

Samen met vrienden, familie of collega’s de basisbeginselen leren van golf. Een clinic kunt u boeken vanaf 10 spelers en is geschikt voor iedereen. Blijven oefenen en veel plezier!

Over onze golfclinic

  • Ontspannen kennismaking met golf
  • Leuk personeels- of vriendenuitje
  • Iedereen kan meedoen

Golfclinic

Tijdens een golfclinic bij  BurgGolf  Sint Nyk komen alle facetten van het golfspel aan bod en een clinic staat garant voor een onvergetelijke dag. Wij bieden diverse golfclinics aan variërend van tijdsduur en golftechnieken.

Tijdens de golfclinic komen de basistechnieken van de golfsport aan bod (swingen, putten en chippen) en gaat u aansluitend enkele oefenholes spelen. Wilt u uw arrangement uitbreiden met een hapje eten na afloop? Dat kan! Wij doen u graag een voorstel op maat!


Tarieven zijn berekend per persoon Tarieven Golfclinic
1,5 uur € 20,00
2 uur € 25,00
2,5 uur € 30,00
3 uur € 35,00

Bovengenoemde tarieven zijn incl. BTW en gelden bij deelname van min. 10 personen. Tarieven zijn incl. begeleiding, alle materialen en ballen. Excl. koffie/drankjes/hapjes. Natuurlijk zijn groepjes kleiner dan 7 pers. ook van harte welkom! Wij informeren u graag over de speciale tarieven. 


MEER INFO EN BOEKINGEN VIA 0653686595

De clinic begint met een korte demonstratie. Vervolgens krijgen de deelnemers zelf golfles en worden de korte slagen (putten en chippen) en de lange slagen (full swing) onder de loep genomen. Eventueel kan de clinic, afhankelijk van de tijdsduur, worden afgesloten met het spelen van een aantal holes op onze golfbaan, dit ook weer onder begeleiding van de golfprofessional. Wij adviseren makkelijk zittende kleding te dragen. Daarnaast zijn stevige schoenen belangrijk, dus geen hakken voor de dames.

Burggolf Sint Nyk beschikt over een gezellig clubhuis met fantastisch uitzicht over de golfbaan en het biedt ruimte aan grote gezelschappen. In de zomermaanden kunt u bovendien genieten van het gezellige lounge-terras. Een ontvangst met koffie/gebak of suikerbrood, een borrel, lunch, diner of BBQ aansluitend aan uw golfclinic behoort tot de mogelijkheden en ons team ontvangt u graag.

Voorbeeld van een clinic-programma (2,0 uur)

14.00 - 14.30 uur ontvangst in het clubhuis met koffie en lekkernij
14.30 - 16.00 uur 1e deel clinic: demonstratie full swing en putten
16.00 - 16.30 uur pauze met drankje
16.30 - 17.00 uur 2e deel clinic : spelen op de baan.

Graag adviseren wij u over onze mogelijkheden, een clinic-programma kan uiteraard geheel naar uw wensen worden ingevuld. Een clinic op maat voor u gemaakt dus! Of het nu uw bedrijfsdag, familie-feestje of een vrienden-uitje betreft... wij staan klaar om uw golfclinic tot een succes te maken!

Voor meer informatie en voor het inboeken van de golfclinic kunt u contact opnemen met ons. tel. 0653686595 of vul het contact formulier in.

 

Met sportieve groet,

 

Ricardo Lodder, AnyTime For (Indoor)golf